AUTHENTIC   1905 / 1965

Touch Feel Know

 

Authentic huisDudok deurkrukVlak na de Roaring Twenties is er een korte periode van rust en vormt zich een nieuwe kijk op de architectuur. Een drang naar tijdloze ontwerpen ontstaat.

 

Er wordt niet langer vastgehouden aan traditionele stijlkenmerken. Een wijde visie ontwikkelt zich, mede dankzij de snelle technologische ontwikkelingen die gaande zijn. In vorige stijlperiodes ligt de nadruk op wetmatigheden van de heersende stijl. Nu begint men te kijken naar de toekomst en vormt zich langzaam maar zeker de drang naar tijdloze ontwerpen.

 

De oorspronkelijkheid van deze ontwerpen is terug te vinden in de Authentic collectie, met modellen als Half Sabel, Linea, Dudok en Banaan. Stuk voor stuk authentieke modellen van bijna een eeuw oud. Het is hun verbluffende eenvoud die maakt dat ze nog dagelijks toegepast worden in de woningen van nu.

 

Binnen het merk Mi Satori is Authentic de bouwstijl waarbij de meeste toepassingen mogelijk zijn. Van voordeur tot zolderraam en van deurkruk tot tuindeursluiting, dit assortiment voorziet het gehele huis van authentieke modellen. De tijdloze ontwerpen van Authentic hebben de kracht om de unieke kenmerken van een bouwstijl te benadrukken en deze te verbinden met het interieur.

 Dudok uitzetijzer