IDYLLIQUE

IdylliqueMaak kennis met Idyllique. De collectie Idyllique bestaat uit smeedijzeren en houten producten. Met hun nostalgische uitstraling geven ze uw interieur een knusse en warme sfeer.

Eind 18e eeuw werd het loopslot uitgevonden. Dit loopslot bestond uit een stukje hout of metaal dat in het kozijn stak. Met een heel simpel ei-vormig knopje werd het loopslot geopend en gesloten. Omdat bij het loopslot soms vingers klem kwamen te zitten, werd aan één zijde de knop wat langer gemaakt en dwars op het kozijn gezet. De eerste deurkruk was ontstaan.

Deze eerste deurkrukken werden van hout of smeedijzer gemaakt. De Idyllique collectie is gebaseerd op deze tijd van weleer en aangepast aan de wensen van nu. Het uitgebreide assortiment bestaat uit smeedijzer gebouwbeslag, luikbeslag en houten knoppen en krukken. Deze pure producten met karakter worden op ambachtelijke wijze vervaardigd en zijn herkenbaar aan hun rustieke stijl. Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat deze stijl in de hele woning kan worden doorgevoerd.

Houdt u van het buitenleven? Van de rust, de romantiek en de vrijheid? Kies dan voor de karakteristieke modellen van de Idyllique collectie. Hiermee haalt u de knusse en warme sfeer van het buitenleven in uw interieur naar boven.Idyllique